No i od razu lepiej się klika w garnizonie dzięki tym addonom

Czy to tylko pech czy coś jest nie tak - wczoraj zrobiłem kilka dungów. Za każdym razem loot tylko z ostatniego bossa i na dodatek 3x head ;(. Zero upgrejdu po prostu.
P.S
Dalej lvluje Palka i przepaść w komforcie/szybkości zabijania mobków między Palem a Shamkiem jest ogromna

. Wpadając w moby Palkiem mam wrażenie jakbym stawał się avatarem jakiegoś boga a shaman to taka ciota trochę.
@Vences
Pamiętaj proszę, że to jest LRF a nie normal czy heroic. Dodatkowo na tą chwilę masz tylko jedno skrzydło. Nie wierzę, że pugi ogarną Morgoka

. Poza tym na forach i tak jest płacz, że pugi mają wipe za wipem więc najwidoczniej trafiłeś na dobrą grupę. No i jednak prawdziwym wyzwaniem jest mythic.
Z mojej perspektywy to dobrze, że można porajdować z pugami bo nie mam czasu a też chciałbym content rajdowy zobaczyć.
Jest płacz, ale to się tyczy normali+, a nie LFR:) Owszem, ludzie też płaczą nad LFR, ale nie z powodu wipe, tylko właśnie z powodu 0 poziomu trudności. Wiem, że LFR ma być takim wstępniakiem do prawdziwego raidowania, ale bez przesady:)