had_ol napisał(a):
zajebistym źródłem zarobku jest eksploracja, naprawdę polecam. Ponadto, że zarabiasz to jeszcze latasz w zajebistym klimacie (imho), latasz samotnie po WH i deep 0.0, skanujesz za fajnymi site'ami gdzie potem, po otworzeniu skrzyneczki (fajna mini gierka) zdobywasz naprawdę cenny loot. Klimat takiego latania mnie się podoba. Co najważniejsze, nie wymaga to długiego skillowania, a dodatkowo nauczysz się jak unikać wrogów, jak zachowywać się w null, jak uciekać z baniek itp. Misje kiedyś robiłem, ale po dłuższym graniu dla mnie stały się zbyt monotonne. Jeżeli ktoś chciałby spróbować, to wystarczy poświęcić kilka dni na skillowanie i już można latać, a tutaj super poradnik eksploracji od A do Z, statki, fity, jak zarabiać i masę innych porad.
http://www.toptiertactics.com/21341/eve ... z3O3sxVCzcMasz rację ja już mam dwa Cheetah do tego..
Obejrzałem i przeczytałem kilka guides ale jednej rzeczy nie mogę zajarzyc. Umiem wyskanowac dowolny site tylko nie wiem które to są do hackowania breakerem a które tym relic.
Mam je sfitowane, byłem w wormhole ale zniechecilem sie..
Napisz mi jak debilowi jak najszybciej poznać które sygnatury mam skanować pod każdy z tych dwóch breakerow.
Nie mogę znaleźć jakiejś tabeli gdzie to jest rozpisane. Co mam wyskanowac i do czego podleciec żeby użyć itemu.