montezuma napisał(a):
Smutne jak niektórzy maja podwójne standardy. Owsiak usunął dziennikarza tv republika z konferencji - dobrze. Nie wpuszczono Polsat czy tvn na spotkanie prawicowe - źle.
/fixed
Tak się składa, że wiem co to jest dokapitalizowanie i wiem jak się taką kasę wyciąga ze spółki...przerobisz parę spółek don Patrone na GPW to też będziesz wiedział
Cytuj:
Jaką machloję? Normalnie zarabia. Zawód konferansjera też jest opłacalny. Taki złoty melon może wynajmować specjalistów i konferasjerów na potrzeby WOŚP. Nic w tym haniebnego. Prywatę ciągnie sobie głównie przez woodstock i tam trzepie prawdziwy hajs.
Zgubiłem się...
No to robi machloje, trzepie hajs czy nie robi machlojek i bierze grzecznie jedynie pensje prezesa WOŚP jak powinno być?
Swoją żonę dorzucił do interesu i wyprowadza przez spółki kasę, czy ona tam jednak nie pracuje, bo Jurek to kryształowy człowiek o wielkim czerwonym sercu?
Tak sobie pomyślałem naiwnie, że mógłby przecież wszystkie dokumenty opublikować, coby każdy sobie zobaczył powiązania kapitałowe i osobowe oraz przepływy między spółkami. W końcu to WOŚP, kto jak kto, ale taki uczciwy społecznik, przecież nie ma nic do ukrycia...ponoć słoika nie ma, a nowa spółka Jasna Sprawa, przejmująca obowiązki spalonej Mrówki Całej, to tylko wymysł hejterów
Ahh ta ludzka chciwość...
Pewnie jakby nie było internetu, to nigdy nic by nie wypłynęło.