Mrynar napisał(a):
Bylem we wszystkich. Sa chujowe. Za malo basenow (lubie jak jest z 20 do wyboru roznej wielkosci), w kids clubs ciasnota, splash pools jakies takie biedne, do plazy z 20 metrow (daleko)
Dzieki za feedback. Dla nas na pierwszy raz 1-2 baseny wystarcza mysle, bardziej pewnie bedziemy nadzorowac poczynania dziecka.
A z doswiadczenia w kids clubs ciasnota ze wzgledu na rozmiar czy ilosc turystow w danych resortach ?
Plaza 20m tez dla nas nie bedzie duzym wyzwaniem, spacerek z dzieckiem to przyjemnosc.
Mark24 napisał(a):
tripadvisor.com
wklepuj nazwę hotelu i patrz jak jest oceniony, czytaj też komentarze. Ja tą niewdzieczną robotę zostawiam zawsze żonie i ona wybiera hotel.
od siebie odradzam Portugalię, polecam Canaries i Turcję.
Z takim budżetem to w promocji można upolować nawet jakiś Mauritius/Meksyk - o ile nie przeszkadza ~20h lot
Dzieki za porade. U nas zona rowniez sie tym zajmuje ale od 4 dni nic innego nie robimy wieczorami tylko wlasnie ogladamy to co ona wyszukala w ciagu dnia i powiem szczerze juz powoli mi sie odechciewa na to patrzec...
Turcja dla mnie odpada, pracowalem w tym kraju kiedys pewien okres czasu i powroce jedynie jako ochotnik przy okazji kolejnej krucjaty.
A na Canaries gdzies mozesz cos konkretnie polecic prosze ?