Ossur napisał(a):
PVP - jakoś nie określony jestem co do tego
PVE - muszę podskliowac maina żeby moc spokojnie racic i alta minera żeby sobie skałki kopać, teraz kopie i robię misje l4
corp - jestem u Desha ale mam zamiar się przenieść do null, znajomi siedzą w korpie rentierskim w Absolution Alliance, sporo się płaci (400kk/miesiąc), ale za nielimitowaną ilość postaci i kont, nie ma obowiązkowych CTA
czas gry - zazwyczaj jak dzieciaki pójdą spać, czyli: codziennie 22/23 - 1, mikrofon i możliwość jego używania również.
PvP - najpewniej tylko okazjonalnie - za mało czasu aby bawić się w północne latanie flotą
PvE - podobnie jak Ossur i istnieje realna szansa, że zabiorę się Ossurem do Null. Oprócz tego tak dokładnie celując to interesuje mnie skanowanie i eksploracja. Pierwszym celem jest doskilowanie i kupienie od Sisters fretki do tego, później cruza, a na końcu mam zamiar pobawić się covert ops
Desh - akurat szybkie sklecenie co kto chce zrobić przyda się nie tylko dla innych ale także dla samego siebie
EDIT: Z ossurem dość często robimy misje lv4 - głównie dla Caldari ale że mogę już robić misje u minmatarów to także zapraszam chętnych(początkujących również)