mrynar napisał(a):
Mark24 napisał(a):
cypis - nie chce mi się tłumaczyć jak widzę totalnemu kretynowi po raz kolejny tego samego.
Wiesz o co chodziło z choinkami? Wytłumaczę ci jeszcze raz chociaż podejrzewam, ze ograniczenie umysłowe niestety nie pozwoli ci tego pojąć.
Jeżeli muslimy przyjeżdżają do nas to dla mnie naturalnym jest że to oni się dostosowują do naszej kultury do naszego stylu życia a nie odwrotnie. Jak im coś nie pasuje to mogą wrócić. Tak samo jak gość w twoim domu nie powinien przemeblowywać ci pokoju. Bo to twój dom.
Dlatego mi zajebiscie podoba się polityka Australii w tym wzgledzie. I wiem nawet dlaczego Australia już przynajmniej dwukrotnie beknęła za słowa swojego premiera.
Czemu maja sie dostosowywac do naszej kultury skoro uwazaja ze ich kultura jest lepsza?
bo to oni do nas przyjechali. Więc niech się dostosują do reguł właściciela panujących w jego własnym domu. Jak im się reguły nie podobają to mogą podziękować i wracać. Sorry mrynar ale my musimy się dostosować do ich reguł jadąc chociażby do Arabii Saudyjskiej. Zakaz picia w miejscu publicznym, zakaz okazywania uczuć w miejscu publicznym. Słyszałeś kiedyś o bojówkach chrześcijańskich biegających po arabskich dzielnicach siła wymuszającymi nasze europejskie prawa? Bo ja nie.
Słyszałeś o demonstracjach napływowych chrześcijań domagających się europejskich wolności i skandujących na ulicach ich miast "fuck the sharia law!!! fuck the arabian police". Ja nie.
mrynar napisał(a):
Tak jak napisal Cypis narazie to sa incydenty i prawdopodobienstwo ze tobie sie cos stanie z rak islamistow jest podobne jak to ze zginiesz w samolocie lecac na wakacje.
a prawdopodobieństwo, ze coś mi się stanie z rąk chrześcijańskiego zamachu terrorystycznego niepomiernie niższe. A duża część osób pomiedzy chrześcijańskimi oszołomami i muslimskimi oszołomami stawia znak równości. Bo wyprawy krzyżowe i bizancjum. Nosz kurwa...
oyciec - To na początek, zaraz potem zakaz słuchania HipHopu! To nie muzyka....