Tor-Bled-Nam napisał(a):
Ja też mam finger gripa i przy G400 napierdalała mnie po 2h ręka. G500 ma podobny profil. Nieźle mi się na DA grało, a obecnie mam Zowie EC2, z której jestem bardzo zadowolony. EC1 jest większa trochę.
O dzięki. Wydaje mi się że przy takim gripie taka dłuższa myszka jeżeli jest niska powinna być wygodniejsza.
Kod:
Zastanawiam się czy nie spróbować:
http://www.agito.pl/mysz-cm-storm-alcor-64-971322.html
Jest dość tania a ja biedak jestem teraz (ferie w czwórkę 8) )
To może nie być dobre bo chciałbym móc ustawić DPI i może przypisać klawisze, czytałem ze Storm nie ma aplikacji do komputera fajnie jakby miała pamięć wewnętrzną bindów ale nie jest to konieczne.
Zowie ma jakiś soft na PCeta? Nie widzę na ich stronie zestawienia który model czym się różni od innego.
Edit:
może być w sumie
Cytuj:
If you want to lower the Hz from the plug-and-play 1000 Hz, then follow this simple procedure:
Make sure the mouse is UNPLUGGED.
500 Hz: Hold mouse 5 and plug the mouse into USB. When the wheel lights up, the mouse will be 500 Hz.
125 Hz: Hold mouse 4+5 and plug the mouse into USB. When the wheel lights up, the mouse will be 125 Hz.
1.000 Hz: Hold mouse 4 and plug the mouse into USB. When the wheel lights up, the mouse will be 1.000 Hz. (Only do this if you have previously changed to 125 or 500 Hz).