Oyci3C napisał(a):
gosugamer1 napisał(a):
Podziwiam waszą naiwność, że ktoś w ogóle był w stanie wierzyć w to, że w tym F2P w sklepiku będą TYLKO kosmetyczne/wizualne bajerki.
Ale kogo to interesuje skoro możesz to z gościa skroić? Przecież to jest double win. Nie dość, że mu zabierasz gear to jeszcze gear który mu poleciał za real cash HEHE.
No mnie to interesuje, bo to jest chuj nie survival. W tego typu grze zawsze powinny być niedobory broni/amunicji/gearu walka z innymi o ograniczone zasoby - taki jest dla mnie sens tego wszystkiego.
A jak cały stuff można sobie zamówić z nieba kartą kredytową to taka gra nie różni się wiele od dowolnego FPS'a + płatny respawn (jeżeli chcemy dalej ochoczo nakurwiać, to nie jebiemy się w zbieranie kwiatków czy penetrowanie mapy godzinami, bo po co jak za 5$ z nieba nam wszystko spadnie). I wiadomo przecież, że będą takie ekipy, które będą się w ten sposób regearować.
Już nie mówiąc o tym, że to nie jest jedyny problem tej gierki - serio jak to oglądam to czuję, że mam większą ochotę się z DayZ SA trochę pomęczyć.
Oyci3C napisał(a):
Działa i wygląda 100x lepiej niż jakakolwiek early access tego typu w jaką grałem.
Pograj chociaż 2 dni zanim zaczniesz tak fanbojować