zaboleq napisał(a):
Farin666 napisał(a):
Vences napisał(a):
ETC to rasowy tank. Ma mieszać w szeregach wroga. Ja chyba sobie podaruję jednak tego Thralla i wciągnę Tychusa i Sonię. Może Tychus nie ma takiego op dmg, ale non stop pozycjonowanie się podczas q jest sweet:3.
Tychus jest jeszcze bardziej OP od thralla jeżeli o to chodzi...
Tychus jest spoko bo jego granaty potrafią uratować dupę ale nie ma takiego survi jak Thrall + ulti tychusa bez atomówki jest takie sobie. Owszem zrobi trochę dmg ale nic poza tym bo jesteśmy taki wolni że głowa mała.
W Stichesie słabe jest to, że od początku nie możemy przyciągać swoich :/. To powinno być z defaulta.
Ja mam inne pytanie - co sądzicie o ulti nazeebo? Jak dla mnie to Spirit jest słaby i nie wiem czemu ludzi to pikują. Po pierwsze to jesteśmy bezbronni a praktycznie każdy hero może spokojnie przed spiritem uciec + casta można nam przerwać. Sami (szczególnie z talentem 2x dmg vs inni hero) jesteśmy w stanie zrobić większy dmg niż spirit. Gargantuan ładnie pushuje, do tego sam potrafi co nieco zrobić. Świetne do robienia
campów, szczególnie na 20 lvlu.
1) problem thralla to to ze jednak musi podejsc :< wystarczy nie dac mu sie zlapac na w i koles pada od razu, dopiero niebezpiecznie sie robi na 20 lvlu jak bierze blinka, bo jest w stanie szybko manto spuscic. w melee range nie ma sensu z nim sie bawic, leczy sie za dobrze ze skilli
2) co do stichesa to jesli grasz solo nie polecam ci brac talentu na hook swoich, w hots dzieki temu ze hook omija "przyjaznych" bohaterow oraz przyjazne jednostki, latwo sciagnac uciekajacego od druzyny kolesia zeby go dobic, nie musisz sie przejmowac ze ktos ci przejdzie przez cel.
3) co do nazeebo to niestety positioning jest najwazniejszy, jak staniesz w miare bezpiecznym miejscu i na teamfight dasz rade nim zawojowac, to obrazenia zadaje olbrzymie