Zmiany ogolne widoczne sa golym okiem.
Czeste restarty serwera w przypadku Gustina - nie wiem jak jest gdzie indziej:)
Hinde ma "fazy" na resetowanie.
Czasami chodzi non stop bez zadnego problemu a czasami kilka resetow jednego dnia.
- lepiej dzialajacy spoil (prawie 85% skutecznosc)
Nie wiem na ktorym lev to masz ale dla mnie teraz jest mniej sensownie.
Scvangerem 38 moge do upadlego spoilowac moba 48-50 lev i praktycznie nie wyjdzie a 45-46 wychodzi 90%.
Wyglada jakby wrzucili jakies ograniczenia "schodkowe" lev. dla kolejnych lev. spoila.
- zmniejszony udzwig postaci tzn latwiej przeciazyc postac przy 70 % obciazeniu krasnolud rusza sie jak mucha w smole.
aby przeciazyc postac nie trzeba wiele wystarczy troche bandage (waga 180) antidote (180) i juz gotowe.Przy dluzszej wyprawie moze sie okazac konieczne wyrzucanie mniej potrzebnych przedmiotow.
Ja mam akurat 100% odwrotne wrazenia - od czasu C1 ani razu nie dobilem do 50% na macro a wczesniej mi sie to zdarzalo czesto.
nie chce sie czepiac ale dla mie brak tu logiki - samorodek zelaza (waga 2) czy wegiel(j.w) jest 90 razy lzejszy od bandazy (waga 180)
TigersEye Earrings jewel - 60 stones
TigersEye Earrings (item caly - wymaga 6-7 stonesow + innych resourcesow) - 30 stones
IMHO - to drobiazgi.
- poprawione ???? dropy - bedac w mithril mines udalo mi sie zdobyc hard leather helmet Hard Leather Gaiters
Nic podobnego
fart
- szybsze reakcje postaci na polecenia
????
- poprawione ???? skile armor i weapon ta sama postacia na tym samym lvl z tym samym wyposazeniem walczac z takimi samymi mobami moge wiecej
Tez odnioslem taki wrazenie ze dwarf mi sie jakos lepszy zrobil.
Ale ja to przypisywalem czestszemu blokowaniu shieldem.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2004-07-08 12:03 ]</font>