Aldatha napisał(a):
tczewiak napisał(a):
Ja mam twarde postanowienie. Jeśli PO wygra kolejne wybory parlamentarne to spierdalam z tego kurwidołka - nawet kosztem własnego komfortu na rok czy maksymalnie dwa. Bo jak oni nadal będą u sterów to długofalowo za 10 lat będę mieć przesrane.
koder sie zawsze wyzywi
https://www.youtube.com/watch?v=UHBu89Sp9scten np , spierdolil do niemiec
tczewiak ze swoim wyglądem świetnie się wpisze w zalew "specjalistów IT" z pakistanu i okolic. ósemeczka na godzinę, komfort nieco niższy bo z dwoma paki w jednym pokoju, ale tylko na rok, góra dwa więc przecierpi
Cytuj:
– Jak zostawiałem urząd w 2006 roku, nie było praktycznie żadnych długów i pracowało tu 76 urzędników, a kiedy ponownie zostałem wybrany po 8 latach, armia urzędników rozrosła się do 450 osób, a długi przekroczyły 70 mln zł – wylicza Andrzej Szymborski, nowy burmistrz Pisza.
I to wszystko w ramach genialnego PO-owskiego programu walki z biurokracją. Gdyby nie ten program trzeba by było granice otworzyć ukraińcom i białorusinom bo naszych by zabrakło by same budżetowe stołki obsadzić
Wyjaśniaj montezuma ten ewenement. Moze tyle obowiązków przybyło? Kasa z naszych podatków szerokim strumieniem płynęła, więc potrzeba było ludzi by się nasze pieniążki przypadkiem nie zmarnowały, co?