Oyci3C napisał(a):
Który za kurtynami spija 50tki czystej.
Ja to dobrze pamiętam z lat 2002-2005 jak miałem do czynienia z przetargami rządowymi
Dlatego tak bardzo polewam z Marków, Nefajfusów i innych buntownikó układku, którzy na cokolwiek liczą.
Serio, przestańcie.
Nie no, najlepiej miec na wszystko i wszystkich wyjebane i byc, zwyczajnie mowiac, narcystycznym chujem.
Ja robie swoje, i robie dla siebie, co nie znaczy ze mam byc takim chujem. Osobiscie, bym sie czul zle/chory gdybym jebal wszystko i wszystkich i byl takim moralnym smieciem, jak sporo osob np na tym forum, wiadomo kto, i zwyczajnie chce dazyc do tego aby w tym kraju zylo sie dobrze dla wszystkich Polakow, nawet takich skurwielin ktore tylko mysla o wlasnym tylku. Z tego wlasnie powodu rzygam na patologie jak montezumy, glosuje na prawilnych ludzi/partie i dzialam aktywnie kiedy mam czas i mozliwosc.
Moze to brzmiec troche argonacko, ale mam o wiele wieksze mozliwosci niz wiekszosc Polakow. Nie tylko moge pracowac/zyc gdziekolwiek w EU, ale tez moge wrocic w kazdym momencie do US, i spokojnie zyc w wysokim standardzie w wybranych miejscach, nie wspominajac o tym gdzie indziej moge sie przeniesc dzieki drugiemu paszportowi. Mimo tego, wole zostac w Polsce (do pewnych granic) i jako Polak chce zeby Polski rzad dzialal tak aby Polakom i osobom zyjacym w Polsce zylo sie najlepiej jak mozliwie. Jestem slepym idealista i buntownikiem? Nie, zwyczajnie nie jestem chujem i nie tylko mysle o sobie.