Witam!
No skoro juz przy temacie jestesmy
to pozwole sobie wrzucic tu taka jedna pierdulke.
http://daemo.net/shamboo.rar
Nie wiem czy i na co sie to komus moze przydac, ja uzywalem tego do levelowania necro z pomoca shamka na drugim kompie.
Progsik odpalony na kompie z bbleczy powyzej pewnego poziomu obrazen i daje dmg add co 10 minut.
zalozenia sa takie :
1. rozdzielczosc na kompie z bb 800x600
2. pasek health z targetem chara ktorego chcemy leczyc/bufac znajduje sie w LEWYM DOLNYM rogu ekranu i nie jest polprzezroczysty
3. klawisz do leczenia to 0 (bo tak je u mnie
)
4. na kompie z bb interfejs z toa, u mnie byla skorka midgardu (innych nie sprawdzalem ale wydaje mi sie ze powinno dzialac na innych)
5. klawisz do dmg add to 4 (pierwszy dmg add dajesz targetowi recznie)
6. nie chce mi sie robic pierdul, wybierania klawiszy bajerow i wodotryskow, moze kiedys to zrobiena razie szkoda mi czasu
z zalozenia progsik ma byc najprostszy jak to mozliwe
uzywalem tego do macrowania expa necrosem na camlanie, robi sie to tak:
na 1 kompie logujesz szamka (najlepiej 50 lvl
) z odpalonym shamboo, na 2 necro z klikz00rem czy innym klikaczem. Znajdujesz sobie jakis dungeon gdzie sa niebieskie albo zolte dla necro moby z w miare szybkim spawnem. Stajesz na srodku komnaty, bufujesz peta, wlaczasz aggro w pecie a samego necrosa /followujesz do buffbota, a buffbota /followujesz do necroservanta i zostawiasz target bb na pecie. Pet powinien latac i sam atakowac mobki ciagnac za soba bb i necrosa. Na kompie z necro odpalasz klikacza lub klikz00ra
i ustawiasz czas ok. 15 sekund (zeby nie zezarlo necrosowi many), a mysze ustawiasz na lifedrainie. Potem idziesz sobie na piwko i jak wracasz powinien byc jakis levelik wiecej
ufff.. opisalem sie jak foot prawie
mam nadzieje ze ktos to zrozumie
pozdroofki
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Daemo dnia 2004-07-09 20:54 ]</font>