Path of the Damned to jest jednak to.
Zczyściłem pierwszą lokacje i poboczne questy, najtrudniej było zebrać 1250gold na LvL1 druzyne (dołączyłem Alotha, Edera i preista zeby zabrac im itamz, wywalic ich i mieć na 5 kompanów własnych) i potem tą ekipą lvl1 coś ubić. Chciałem zeby razem levelowali.
Jednie nie dałem rady z pokojem z 7 shadowami/shade'ami - mindcontrol ani nic nie wchodziło, mega peszek. Teraz mam 3lvl i spelle ciphera wiec pewnie wrocie i wyczyszcze zeby nic nie zostawiać.
Teraz ide tak:
Pala tank (dla odmiany main), nawet na PotD niezniszczalny, 3 misie wzial na klate na 2lvl.
Pala 2h Pike, stoi 3 kroki za tankiem wiec mniej agro zbiera, słabszy relatywnie niz na hardzie, ale dalej minimalnie top dmg (cipher dogonił).
Chanter z pistoletami, low lvl chanty ssą (czekam na fear a potem Ranged aure), ale mam Roar i Phantoma - dobry tank.
Rogue pod łuk i crity, papierowa ale robi dmg później, juz sie o tym przekonałem. I milion mechanix, nie wpadłem w tej grze w pułapke.
Priest z czymkolwiek ranged, grunt ze zaczynam przed walka od +accuracy dla wszystkich i na start -accuracy dla wroga.
Cipher - arbalest obecnie. Wziałem tylko stuny i direct dmg, mind blades to jest jakieś OP gówno. Będzie pierwszy w DPS z tym setupem. Imba alphastrike albo full kontrola do wyboru.
Fabularnie zrobiłem odwrotnie niz na hardzie - ide w Honest, Diplomatic, Benevolent. Zeby nie mieć tego samego, faktycznie questy te same ale rozwiazania często inne i cały opis fabularny sie zmienia.
No i imiona wszystkich postaci to teraz afektonimy ;]
@rzabol - w pierwszym duzym miescie, chyba z jakiejs skrzyni w przy bossfighcie (ZAWSZE sprawdzajcie miejsca bitew na scoutingu, najlepsze itemki tam są)