Junkier napisał(a):
Cytuj:
Zbieranie miliona dzid tarcz do nieskończonej skrzyni skarbów jest śmieszne.
Można to wyłączyć w opcjach gry (o czym dowiedziałem się oglądając jakiś filmik na YT ;o). Te gówniane itemy sprzedaje się po 5 cp więc ciężko na tym zrobić fortunę. Był zresztą jakiś crpg w którym po paru godzinach nie kończyły się jakiekolwiek problemy finansowe?
Liczba potworów jest ograniczona więc nie rozumiem w jaki sposób tak szybko może dochodzić do inflacji. Przecież mogą sobie policzyć. Chociaż teraz mam 2k a jestem w defiant bay (wydałem 8k na questy) i w sklepie nie kupiłem ani jednego magicznego itemu, więc aż tak super super nie jest, no ale 1k na przekupstwo strażnika? no problem.
Co do skrzynki gram na expert mode. Ale Twoja skrzynka podróżnicza i tak mieści wszystko i można do niej wrzucać przedmioty w każdej chwili.
I fakt pojedynki z magami były eleganckie, tutaj mamy po 10 czarów na każdy level naraz do wyboru ale mag nawet ze swoimi duplikatami(+20 do deflecta! ale ochrona op) jest śmiesznie łatwi do zabicia.
I brakuje mi magii tych itemów, dla mnie one się zlewają, małe ikonki, jeden mdły kolor podświetlenia. Te samy enchanty na wszystkim.