tczewiak napisał(a):
Mark24 napisał(a):
Nextgen kuzwa a DVD z lat 90-tych robi za czytnik rotfl.
Chyba na wsi. Nie mam żadnego czytnika w PC od lat. W laptopie też wymontowałem i zamontowałem w to miejsce dodatkowy dysk. W drugim nawet już nie było. Teraz wszsytko ściąga się z sieci. Od tego jest steam/gog.
Nawet jak kupuję pudło to wklepuję kluczyk i ssam z sieci, bo z płyty wolniej się instaluje (ostatnio próbowałem przy skyrimie) niż trwa ściągnięcie i instalacja.
steam to raczej jest przedewszystkim od ruchania takich napinajacych sie pajacy w dupe poprzez likwidacje rynku wtornego. No ale wiadomo, ze taka finansjera jak ty gniezdzaca sie po kilku w wynajmowanych pokoikach nie widzi w tym zadnego problemu - tylko lyka bez popitki, ze nie da sie zaimplementowac przenoszenia licencji online. Kretynizm.
Skaza na calosci to fakt, ze niestety posiadasz tez konsole i niestety gry jezeli taka mozliwosc zaistniala zamiast wyjebac przez okno to wymieniasz/odsprzedajesz?
No i napisz jeszcze raz jaka tam jest srednia predkosc internetu w Polandzie? Caly czas mierzymy w setkach mb/s czy juz powoli przesiadamy sie na Gb/s?
inside/SvD - latwiej niz torbiska/tczewiaka/atheriusa? Czy moze fakt, ze gracie jedynie na PC uniemozliwia wam racjonalna ocene. Policzcie w takim razie ilosc postow w "bajtowanych" tematach a potem pierdolnijcie sie w te wasze puste zakompleksione only pc baniaki.
SvD pls nie mysl o konsoli. Kupisz i zaczniesz tak jak tczewiak pierdolic bez sensu. Klikaj sobie dalej na PC, podniecaj sie bechmarkami i razem z innymi rumunami udawaj gamingowa elite.