tiomor napisał(a):
To możesz mi Arturnik powiedzieć co robić
.
Mam 1 master, ze 20 na excaliburze i nie wiem co dalej robić, tłuc misje, które defacto mi nic nie dają? NIc nie moge wykrafcić bo nie mam matsów, nie mam matsów, bo mam za niski lvl, nie wbije wyzszego lvlu, bo dostaje aktualnie smieszne ilosci XP za misje w ktorych daje rade. No taka sciana
Excalibur jest w sumie dobry do solowania ale trzeba mieć dobre mody + broń.
Polecam ci poszukać grupy na czacie do dłuższych misji T1 - Defense, Survive, najlepiej odzywaj sie do kolesi co piszą "H>T1 coś tam" bo to oznacza ze maja do tego klucz i możesz sie przyłączyć.
Te tier 1 misje sa w Void, sa tam spore dropy zwłaszcza szczególnych resourceow, od cholery kredytów, co jakiś czas bedą ci blueprinty dropowac, klucze do Void albo dobre fusion core, - same misje z wave'ami do 20-25 sie zazwyczaj robi albo do 25 minuty i o ile na początku sa banalne, to od 15 wave przeciwnicy robią sie bardzo silni, ale w grupie masz generalnie zostać wycarrowany, najcześciej znajdzie sie jakiś rozpierdalator jednym skillem powybija wszystkich.
Jeśli nie uda ci sie załapać na t1 misje, moze to trochę trwać w sumie bo grupy trzeba samodzielnie szukać - jak masz już ziemie odblokowana to poszukaj grupy w matchmakingu do Cambrii - podobna zasada jakies 20 minut siedzenia tam i dobry DROP + wbijesz ranki na wszystkim