Dwa lata temu jak zaczelam grac to szybko sie zniechecilam. Nie dalam grze szansy no i moze dlatego Kordian sie nei spotkalismy hehehe. Mysle, ze gra jest dosyc trudna dla nowej osoby, latwo sie zgubic i jak wczoraj maz i ja planowalismy jakie toony zrobic to musielismy sie sugerowac miejscem w jakim sie znajdziemy bo chcelismy grac razem. Szkoda, ze nei mozesz wybrac sobie starter town jakie chcesz.
Ja nie kupilam EQ i zadnych expansion packs bo sciagnelam darmowy trial na 30 dni
Troche to za pewne ograniczone, ale pewnie ogolny zarys gry da sie dostrzec.
WoW i EQ2 sa planowane na koniec roku, tak przynajmniej mowia wydawcy. EQ w reklamie w kinach wyglada swietnie ale na ile mozna sie sugerowac obrazem i innymi czynnikami co sie widzi na krotkim filmiku to nie wiem.
Ja czekam na WoW od pory jak to zaczeli robic i do puki wydania skacze sobie od gry do gry szukajac tej jednej. Po dwuch latach grajac w DAOC nie wroce tam przez jakis czas. Gre kocham ale troche sie nia zmeczylam. Sprobowalam prawie wsztystkie darmowe i platne mmorpg dostepne na rynku i powrocilam do AC1 do ktorego zawsze powracam. Ale takze pomyslalam, ze warto dac kolejna szanse EQ
Jak na razie jestem strasznie zaguniona i nie wiem nic na temat gry. Ja zrobilam ShadowKnight (troll) i moj maz ma Shammy (takze troll). Na razie momo, ze jestesmy zagubieni staramy sie nei zniechecac i poznac gre