Yog-Sothoth napisał(a):
Ta o ilości płyt? Jeszcze pamiętam te x płyt z GTA do instalacji.
A kto kurwa w dzisiejszych czasach instaluje z płyty zamiast ściągać z sieci? Ja nawet nie mam czytnika w PC żeby mi prądu nie żarł.
Cytuj:
A może ta o 1080p? Posiadacz konsoli kupuje grę i gra. Średni posiadacz PC ściąga grę i idzie na forum napisać dlaczego gra mu nie działa w 30fps.
A ja będę grać w 1200p. W zapewne ponad 50-60fps. W dupie mam "średniego". Swoją drogą średnich to traktujmy takich, którzy kupują riga gamingowego w ostatnich 18 miesiącach (wiek konsol), a nie komputery biurowe. Wtedy w jakości ps4 każdy taki rig to na luzie w 30fps 1080p uciągnie.
Odnośnie remote play to na PC też od biedy można coś takiego zrobić. Płatne rozwiązanie (2€ miesięcznie) - Splashtop. Używam do grania w ff14 jak jestem w podróży.
Ale to już na wyrost. Jak wspomniałem - marketing z dupy. I można by się przyczepić, że kłamliwy. Bo nie tylko na ps4 da się grać płynnie w 1080p.
Nie tylko na konsoli można używać spotify (lolz - kto będzie psuć OST z W3 czymś innym?). Na PS4 AŻ jedna płytka. Ja wypieram zero
Rewelacyjna cena? Hehehe. Na PC mam taniej.