EloNis napisał(a):
znalazł ktoś Eliksir Odnowienia? Gdzie go można kupić? Bo bym sobie punkty od nowa przydzielił.
U tej czarodziejki w velen, na K nie pamiętam imienia. 1k kosztuje.
Kurde dobrze ta gra zrobiona, nic mi w ogóle fpsy nie skaczą, stabilne 60 cały czas, czy słońce czy deszcz. i5-2500k gtx970 8gbram 1080p, wszystko na max oprócz cieni i trawy (oba high), dof i blur off - ale to wyłączam zawsze w grach. W sumie nie sprawdzałem innych ustawień. Oczywiście nie liczę niektórych zjebanych przerywników w filmowych 25-29fpsach... na początku myślałem, że to coś u mnie - a to taka nextgen technologia.
Ja biały sad wyczyściłem w ok ~10h, gram na przedostatnim poziomie trudności to może dlatego. Nie wiem jaka jest różnica między tym a ostatnim. Szkoda, że jest jakaś magiczna bariera lvli powyżej której nie zadaję dmg potworom. Myślałem, że bez znaczenia jest różnica leveli, ale w velen okazało się że jak coś ma "x" lvl wyżej ode mnie to nie da się nic zrobić, a mob obok z "x-1" ginie wolno, ale bez problemu. Lipa.
Przydałby mi się lekki fow na mapie, żeby było widać gdzie się było.
Próbowałem grać na padzie i nie potrafię, jednak precyzja myszki przydaje mi się w tej grze. W takim batmanie czy ds to lepiej grało mi się padem. Szkoda, że nie do końca klawa działa jak powinna, czasami coś naciskam (gł w ekwipunku mapie itp) i nie trybi.
Jak na razie jest dobrze. Wciąga jak bagno.