Deshroom - imho się nie opłaca tego kupować - właśnie z tego powodu, że nie wiesz co tak naprawdę kupujesz. No i imho najlepszy armor/weapon dla witchera na okolicę lvl 8-15 to ten secik gryfina. Na lvl13-15 bez problemu robisz questy na upgradnięty secik (naprawdę banalne i praktycznie bez walki) i znów masz chyba gites - bo aktualnie znów szukam kowala
Za to inwestuj w mapy do skarbów/setów.
Mnie najbardziej boli - że praktycznie non-stop biegam z obciążeniem 58/60 - armorek, jeden/dwa mieczyki i już muszę to wywalać na glebę. Kasa się marnuje a nie mam jej za dużo
Mendol napisał(a):
pisalem juz o tym marek, za story/questy/teksty odpowiadaja ludzie z bylego reality pump.
a to co spierdolone to wina cdp.
oo nie wiedziałem
No i generalnie gratsy twórcom co do WIELGACHNEJ kuźwa mapy która wręcz jest obsrana różnymi ciekawymi miejscówkami. Czegoś takiego też jeszcze nie widziałem, a Velen już zaczyna mi powoli dawać w kość - szczególnie że loadingi przy portowaniu się do najkrótszych nie należą...
Ale błędów też nie uniknięto - są jakieś dziwne nieciągłości mapy (info, że dobiegliśmy do końca świata i porcik do tyłu mimo, ze jesteśmy w środku mapki - miejsce trzeba obiec naokoło i tyle ale irytuje) i troszkę kilka przekłamań (jeziorko vs gleba)