Albo po Bloodborne przy której mechanika Wieśka to wręcz żłobeczek dla niepełnosprawnych ruchowo co Atherius?
nie wnikam szczerze mówiąc w żadne mechaniki - gra jest tak prosta, że 95% contentu przechodzę mashując jeden klawisz. A gram na przedostatnim poziomie trudności (tylko żarcia brakuje to fakt i nie chce mi się tego farmić).
Właśnie - w sumie szkoda, że alchemia jest tak rozbudowana (i tak nie korzystam - nie chce mi się za bardzo wnikać, raczej zawsze preferowałem czystą stal) a nie ma żadnego cookingu. Z chęcią bym sobie jakieś wilczki posmażył na rożnie zamiast wpierdalać świeżo wycięte z nich livery
Ogólnie starałem się zainicjować jakąś dyskusję na temat setu, ale przyszedł frustrat i musiał od razu się napiąć zamiast napisać do czego dany set się nadaje.
Kaban - mi się w cieżkiej zbroi ciężko gra. Przez jakiś czas nosiłem plate.
Mi się wydaje, ze medium jest do znaków - bo masz bonusy do tego armora z drzewka skilli. Light - crit/fast attack. Heavy jakaś forma tankowania które w tej grze jest conajmniej ułomne.
Mareczek jeden guzik mówisz? Nagraj prosze jakiś filmik jak to wymiatasz, z chęcią pouczymy się od takiego wymiatacza:).
System jest spoko ale jedną wadą jest to, że nie można przynajmniej na początku być w miarę uniwersalnym bo slotów na skille za mało. Fast/Strong attack to must have bo jednak miecz robi duży dmg i potem fajnie można lać wiele celów na raz ale znaki też są spoko a np na samej alchemi postaci zrobić się nie da. Niektóre są spoko ale też trzeba sporo punktów zainwestowac. Ok, można potem respec zrobić jak już się wbije odpowiedni lvl.