Sobtainer napisał(a):
Właśnie jestem po akcji w łaźni, qrwa ta gra to poezja
texty TASAKA po prostu mnie zniszczyły.
Troszke dalej jest drugi quest na "styl" poronca. Tylko 5x lepszy. Miazga - ta gra jest duzo lepsza niz sama ksiazka.
Co do straznikow i lupienia skrzynek - 95% nie reaguje, zdazylo mi sie zaledwie raz a generalnie wszystko co da sie zlootowac to lootuje. Reaguja za to na wymachiwania mieczykiem w ich obecnosci, zostajesz oszolomiony, padasz, budzisz sie i jestes o 1gr lzejszy
Kurcze ja przegralem juz jakies 35-40h (licznik w panelu postaci mi sie zjebal, ale wczoraj rano mialem 30h) a tak jak zerknalem na linie main story questow to jestem w okolicy 50%. Zadania poboczne, ciekawe miejsca do zwiedzenia (w samym Velen mam tego setke spokojnie), kontrakty - nie wiem czy to nie jest najwieksza gra w jaka gralem do tej pory. Ilosc contentu wrecz przytlacza i bije na leb niejednego mmorpg (szczegolnie, ze tu kompletnie nie ma farmy).
Btw. caly czas sie pokazuja nowe questy/zadania w starych miejscowkach. Jezeli tablica ogloszen jest zolta cos tam znajdziemy. Z "wykrzyknikami" to samo z tym, ze niestety trzeba je znalezc. Content jest odblokowywany chyba przez nasz level.