Ravushimo napisał(a):
Patrzac na popularnosc hotsa na twitchu (destiny w tej chwili ma 50% wiecej viewersow) i to jak koncertowo blizz potrafil zarznac Stara to hots wcale nie musi odniesc sukcesu w esporcie, szczegolnie ze go sie po prostu chujowo oglada. Pociagnie kilka miesiecy bo Blizz wyda miliony na reklame i eventy, ale watpie zeby przyciagnelo mase ludzi na dluzej.
No ale hots nawet jeszcze oficjalnie nie wyszedl?
Smieszne za taki cs:go mocno zyskal na popularnosci na twitchu i ogolnie w duzym stopniu za sprawa zakladow:P
Jak nie ma jakiegos meczy na cslounge to oglada nagle 3 razy mniej ludzi.
Albo wystarczy ze ktos zrobi streama otwieranie skrzynek i wyda na to duzo kasy i moze nagle byc top streamerem na twitchu przez chwile:P
W docie 2 to tak samo wyglada obstawienai meczowe za pomoca skinow itd?I tez sa skrzyneczki i kupowanie kluczy?
Ogolnie gry valve powinni uznac za gry hazardowe:)
A napewno jak dla mnie to valve strasznie exploituje ludzka slabosc do hazardu i to w grach skierowanych rowniez do nieletnich. Co za chuje!
Ja ostatni tydzien w hotsa gram non stop i nie moge przestac a czy to bedzie esport w sumie co mnie obchodzi?
Wbilem level i Hero league to jednak troche wyzszy poziom, sa picki bohaterow a nie totalna loteria jak w qm no i ogolnie gra sie duzo lepiej.