Ad. 1 Do zabicia łowcy nie trzeba być jakimś koksem wystarczy mić co najmniej skil zamiany w nietoperza i acid touch, pod postacią nietoperza bedziesz mógł sie szybciej poruszać co da Ci przewagę na przeciwnikiem, jednak że uważaj na taki dystansowe. I staraj się atakować osoby z takim samym lub podobnym GRADE, męczenie low lvl nie ma sensu chyba, że bedzie się naprzykszał.
Taktyka: Kiedy jesteś pod postacią nietoperza upatrz ofiarę podleć do niej i pierwsze co robisz po przemiania to spróbuj ją sparaliżować, a później wal z acid touch. Paraliż może nie zadziałać. W zwarciu uważaj na kolesi którzy posługuja się bronią białą, mają cholernie mocne skile i są silni, łowcy z krzyżami też potrafia być nieznośni. Co do strzelców są dwa wyjścia albo jak najszybciej dopaść go w zwarciu albo uciekać, jeżeli będziesz krążył zabije Cie. I oczywiście najważniejsze nie staraj się zabić hight lvl
Ad. 2 Kryształki są potrzebne do 2 skilów. "Bloody tunel" i "Bloody mark". BM używasz do zaznaczenie miejsca docelowego w które tunel przenisie Cie. Raz zaznaczone miejsce będzie istniało do puki sie nie wylogujesz lub skończą ładunki w krysztale.
Co do siły itp. to sam nie jestem pewien, dużo punktów utopiłem w INT ale z tego co widziałem nikt zbytnio w to nie inwestuje liczy się głównie STR i DEX. INT od czasu do czasu moża dać jeden punkcik, ten współczynnik odpowiada za liczbe many łowcy, wampiry czerpią energię do zaklęć ze swojego HP więc uważaj, żebyś nie przedobrzył z czarowaniem. Pdobno INT u wampirów ma podnosić moc zaklęć itp. ale jakoś nie zauważyłem takich zmian.
Prawy CRTL + LPM możesz podglądnąć atrybuty gracza ze swojej rasy.
P.S. Mam już niewidzialnośc moge podejśc do łowcy połaskotać go i nawet nie będzie wiedział kto to
Status dzisiejszych zabójst to: LukaszPL 9 - Łowcy 2 (Ci dwaj mieli skila z super oczkami
)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Mefi dnia 2004-07-11 20:44 ]</font>