Cytuj:
Wiele dobrych gier i wymieniłeś jednego PoE. Demagogia level master.
Cytuj:
Ja kurwa pierdolę, to trzeba każdą grę wymieniać? To proszę, wymienię jeszcze jedną (za Kabana) i pewnie przestaniesz się pluć - EUIV.
Cytuj:
Widzę, że nie rozumiesz. Napisał wiele gier, a podał grę z kickstartera. Jak dla ciebie to nie jest demagogia to przykre.
Przecież Kickstarter nie ma tutaj nic do rzeczy. Gra to gra. Istotne jest, czego oczekuje się od współczesnych tytułów. Ja bawiłem się świetnie przy takim Divinity : Original Sin, South Park :Stick of Truth, Valkyria Chronicles czy nawet Dragon Age :Inquisition. Gry takie jak Wiedźmin, zapewniają minimum 50 godzin rozrywki na najwyższym poziomie (znajdź mi atrakcję, która utrzyma Twój "flow" na tak wysokim poziomie w cenie 80 zł). W samym roku 2015 zabawę zapewniły mi gry takie jak Witcher 3, GTA V, PoE, Heroes of the Storm, Cities :Skyline oraz Mortal Kombat X a mamy dopiero czerwiec. Czy to są chujowe gry? Nie. Jak ktoś ma problem z produkcjami AAA to niech zakupi sobie w takim wypadku konsolę 3ds i ogrywa gierki pokroju Monster Hunter 4, Bravely Default czy Pokemon, które w swojej zajebistości przyćmiewają wiele dużych produkcji.