mrynar napisał(a):
Dla mnie glosowanie na Komorowskiego dyskwalifikuje czlowieka moralnie. Dalej nie musze czytac.
dla mnie stwierdzenie , że głosowanie na kogoś ( to przecież subiektywny wybór) dyskwalifikuje człowieka to wyraz najogólniej mówiąc albo głupoty albo co gorsza fanatyzmu
inaczej mówiąc odmawiasz ludziom wolnego wyboru, uważasz , że istnieje tylko jeden WŁAŚCIWY wybór
bardzo często piszesz tu o innych ( tych co myślą inaczej niż ty) jako lemingi- niestety muszę ci zakomunikować - gratulacje właśnie stałeś się typowym lemingiem- z wypranym mózgiem
@Rzeźnik- podobna w sumie uwaga co do mrynara
facet wyraźnie zaznaczył ,że był tam bo chce nowoczesnej Polski , ale niekoniecznie pod sztandarem NowoczesnejPL- Ty nie chcesz nowoczesnej Polski jako kraju, chcesz by był tu zaścianek, bo ciemnemu ludowi wszystko można sprzedać?
ja bym z tego wywiadu zaznaczył inny fragment :
Kiedyś siarą było się przyznać, że się głosowało na PiS, dzisiaj obciachem jest oddanie głosu na Komorowskiego. To nie jest w dobrym tonie. Bon ton ma już inną twarz. A czas pokaże, kto miał rację. Trzymam kciuki za Andrzeja Dudęmożna mieć swoje przekonania, ale miejcie szacunek do tych co mają inne- nawet wbrew obecnym modom