Witam..
Mogę troszkę opowiedzieć o servie tej świetnej gry...bo gram tam dość długo. Otóż wszystkie problemy jaki macie są opsane na forum w dziale LEGO TECHNICS
. W grze są 3 klasy postaci: Waarrior, Wizard i Taoist. Jest także rozrużnienie płci
, Na serverze, grają sami polacy, chyba że ludzie innych narodowości, ale umiom mówić po polskiemu. Gra jest bardzo wciągająca. Na servie, gra.. zależy od pory dnia i nocy, przeciętnie około 100 graczy.Między lokacjami, poruszamy sie teleportem, który pobiera opłate za transport.Rozróżniamy kilka zielonych lokacji, jak i kilka pustynnych (np. MM, lub Oasis). Z lkakcaji Oasis można naprzykład dojechac(na koniu, którego kupujemy na 15 level za 200k, dostępne 3 kolory
)na desert, KumaDesert i AntCave.Są to lokacje powyżej 25 levelu.No jedynie na mrówki chodziłem jak miałem 16 level bo nowa zbroja była
. Tetraz może więcej o harakterystyce postaci. Warrior-wojownik, jego itemy ważą duzo więcej niż itemy innych klas(dla porównania-broń wara na 30 levl waży 80, a wiza na 30 15), walczy wręcz, ubiera się pod staty AC(armour class) i DC(demension class), ma najwięcej życia, mana uaktywnia się od 28 levelu. Wizard-ma najmocniejszy spel(umiejętność) oraz ma ich najwięcej, ma najmniej życia, ale najwięcej many.Od 30 levelu chroni go MAgic Shield, który zmniejsza obrażenia. Jest to jeden ze skli, zależy od levelu, ale wizard może opanować sobie 5 mobów do pomocy. na 33 levelu to juz wymiata na wspomnianych wcześniej kumach
.Taoist-dark sorcer. jego główną zaletą jest to, że może walczyć wręcz i z czarów. Jego czary to m.in. Uleczanie oraz suumoonowanie.Na 19 levelu summonuje skiletety, na 30 shinsy(ni to pies ni to smok), na 36 levelu, ELSkelly, bardzo mocne skielety.Każdy mob ma 4 levele, na 0 lev ma białą nazwe, na 1 letko niebieskom, a na 4 prawie granatową. Dodając taoist może żucać na moby trutkę, która zmniejsza AC lub Zmniejsza HP.
Pozdrawiam,
HalfMoon- Wizard 33 lvl
Palo- Warrior 27 lvl
P.S: Każda klasa ma swoje itemy, swoje zbroje, bronie itp..., które można załozyć na danym levelu, a nie tak jak chyba w tibii odrazu(niewiem w tibie niegrałem)