Bodziu!!!
Ciebie to tylko przez kolano i...
Najpierw lansujesz teorię, że expujemy jak najszybciej do 60 nie zważając uwagi na AF'y po to aby potem było nam dużo łatwiej je zdobyć, a potem przemycasz już kolejny raz, że można przy okazji 2 pieczenie...
Zdecyduj się, albo jedna droga albo dróga...
Ja jestem skłonny poczekać z AFami do 60 poziomu i wtedy dzielić 1 raz expujemy 1 raz AF'y. A jak ktoś "nudzi" się w międzyczasie expowania naszym statikiem to zawsze może poprosic LS'a i ludzi spoza o pomoc.
Teraz mnie nie będzie do 3 sierpnia, więc bedzie przerwa w expowaniu statica, ale przecież nie wyklucza to pomocy innym w zdobywaniu AF'ów i próśb o pomoc w swoim.
Ostatio pomagałem przy paru AFach i muszę powiedzieć, że bardzo fajna zabawa - mozna się pobawi, zobaczyć jak z innego joba zdobywa się AFy. Sam na razie nie prosiłem bo będę potrzebwał na 58 poziomie (38k expa), więc po co się spieszyć...
Poza tym nie chchę się zamykac w naszym LSie - często nie ma wszystkich, ktoś nie może - wtedy łatwo poprosić jakiegoś ubera albo i 2 o pomoc - można zrobić AFa, a do expowania tzreba wszystkich.
Ja tam bardzo chętnie będę pomagał w AFach więc mnie zapraszajcie ;P
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: zet dnia 2004-07-14 13:30 ]</font>