zgadzam się w 100 % że to nie były bardzo dobre czy nawet dobre rządy dla Polski- były przeciętne
ale osobiście mogę uważać, że i tak były lepsze od rządów PIS 2005-2007?- to się nazywa demokracja- każdy ma prawo do swojej opinii
ja nie wiem - w przeciwieństwie do większości- jak będą wyglądały przyszłe rządy PIS- tzn wiem jakie będa pierwsze 2 lata- rozdajemy wszystkim
ale nie wiem jakie będą konsekwencje właśnie za 4-5 lat
i tym się różnie od większości użytkowników tego forum, że z jednej strony powtarzam po raz któryś- RZĄDY PO BYŁY CHUJOWE I ICH NIE BRONIE
ale obawiam się rządów PIS i nie rozumiem dlaczego tak się o to na mnie wściekacie?
takie powtarzanie- wszystkie rządy będą lepsze od PO , jest dla mnie śmieszne z prostej przyczyny - nie wiemy jakie te "wszystkie" rządy będą w rzeczywistości
każdy chyba wie , że obiecać jest najłatwiej- Cipras też dużó naobiecywał i co ?
ludzie mu uwierzyli , że każdy rząd po tym ugodowym powinien być lepszy - skoro pojawił się Cipras to niech on rządzi- nie może być gorzej
i co z tego wyszło?- Cipras zgodził się na plan znacznie gorszy od tego , który był PRZED referendum
sytuacja w Grecji to idealny przykład dla nas - też tam "wszyscy" myśleli , że każdy inny rząd będzie lepszy od obecnego
zobaczymy