Sobtainer napisał(a):
Ja tam jestem wyrozumiały nie raz, ale gosu trochę przesadzasz. Nie każdy napierdala 24h jak Ty w te gry żeby wszystko wiedzieć. Jak jesteś taki pro to bujaj stąd bo jak widać nie każdy jest w Twoim wieku tutaj i należy się trochę wytłumaczenia dla Nas jak czegoś nie ogarniamy.
Jesteś bardzo zarozumiały w swoich postach i akurat to, że Marek się czegoś pyta a Wy na niego najeżdżacie mi się nie podoba. Ja też nie wiedziałem o zakładce ulepszeń i nawet napisałem o tym posta żeby to każdy mógł zauważyć mając w dupie to, że ktoś może mnie za to uważać że jestem kaleką.
marek jak zwykle jebnął głupotę, że czegoś nie można, więc mu podpowiedziałem, że można i właściwie mógłby być koniec tego skomplikowanego tematu. Ale niestety marek był widocznie bity za młodu/katowany w szkole i nie mógł po prostu przyjąć tej informacji do wiadomości bez utraty poczucia wartości, więc musiał doczepić się jakiejś innej głupoty, żeby wyszło, że niby pytał o co innego - czyli klasyczny mareczek.
Mark24 napisał(a):
sorry gosugamer1 - ja nie przegrałem w czołgach połowy życia i nie znam tego typu gier na pamięć.
Anyway udowodniłeś jaki poziom swoją osobą prezentujesz więc ignore. Nie zamierzam psuć sobie przyjemności grania w tą grę i czytania twoich wszystko-wiedzących najlepsiejszych postów zwykłego chama.
bye bye prostaku.
Ktoś tu jest zły.
No oczywiście możesz sobie to tak tłumaczyć, że pewnie przegrałem 1000h w gry wargamingu i dlatego rozumiem większość skrajnie prymitywnych mechanik tej gry - ale tu niestety chodzi o to, że ja po prostu nie lubię w gierkach bezmyślnie klikać cokolwiek i oglądać ładne animacje. Sorry, że nie jestem takim tępakiem jak ty, żeby po 100 grach na lotniskowcu nie zauważyć, że amerykanie mają więcej samolotów w eskadrach (taki przykład pierwszy z boku).