Deshroom napisał(a):
przykro mi to pisać ale akcja strzelanina w TD była w moim przekonaniu beznadziejna.
źle zaplanowana, amatorszczyzna a scenariusz tak napisany żeby nieistotnym policjantom odpadala głowa i wtedy istotni policjanci nie przerywali akcji pomagając kolegom.
w następnym odcinku wszyscy główni powinni wylecieć z pracy.
nigdy nie widziałem żeby cały posterunek założył kamizelki i poszedł bawić się w jakiś SWAT
No stary, wlasnie ta akcja pokazywala realizm tego jak wyglada strzelanina, wolalbys zeby poszli na whisky pozniej?
Farrelowi sie rece trzesly, rachel wzdychala i non stop kurwowala bo dala dupy, w koncu to ona ja prowadzila i mogla poczekac na jednostki specjalne, oprocz tego ze przezyli glowni bohaterowie akcja byla genialna i pokazywala co potrafi karabin maszynowy vs pistolet. Nie wiem czy strzelales z kalasznikowa, ja strzelalem w wojsku i wiesz mi, ze ta bron potrafi zrobic masakre zwlaszcza z 2 pietra i z odleglosci 30m do policjantow. Ja strzelalem seriami, nie wolno nam bylo strzelac z automatu i byl rozpierdol na tarczy.
Dla mnie są aktualnie 2 najlepsze sceny ze strzelanin w roli glownej. Pierwsza to z Heat z DeNiro i Pacino w miescie (kosmos, w dolby digital na kinie mozna sie niezle zesrac) a druga to ta z detektywa.