Huragan napisał(a):
Deshroom napisał(a):
Ma ktoś pomysł na jakiś dobry biznes z drzwiami i lokalem, sklep, usługi może jakaś franczyza w wawie?
studio tatuazu
musiałbym Ciebie zatrudnić
moja wiedza o tatuażach kończy się na tym że mam.
ten koleś jest niezły - malucha na pług i jazda
Cytuj:
Witam . Mam pomysł, który zresztą realizuję od 2 lat, ale nie mam kapitału na rozwinięcie skrzydeł. Działam w branży usług sprzątających. Jestem handlowcem więc sobie jakoś radzę, ale strasznie ciężko bez zaplecza w postaci biura i sprzętu.Wiem jak rozwinąć firmę i gdzie szukać klientów. Prawie każdego dnia odsyłam klientów do konkurencji bo nie jestem w stanie ich obsłużyć. Są po prostu dla mnie za duzi. Ostatni klient, którego odpuściłem to hotel Novotel w centrum Katowic ( mycie elewacji i okien o pow. 7000m2 ). Praca dla 8 osób na 20 dni i do wzięcia 50 000zł. Możliwości są naprawdę olbrzymie. W okresie zimowym Podjąłem się odśnieżania stacji 14 benzynowych nie mając żadnego sprzętu ani ludzi. Ekipę zorganizowałem w ciągu 2 dni. Kupiłem malucha i przerobiłem go na pług.kupiłem także skodę 17 letnią za 1400zł. i łopaty do odśnieżania. Moja inwestycja to ok 4000zł., a w ciągu 3 miesięcy zarobiłem na tych stacjac 26000 na czysto:-)
Tak więc potrafię sobie radzić. Jestem gotowy otworzyć spółkę z kimś kto jest gotowy zainwestować 100000zł. Jestem gotowy zająć się wszystkim od a do z. Szukaniem klientów, reklamą, rekrutacją i szkoleniem ludzi. Podział zysków 50/50. Ty wykładasz kapitał, a ja wszystkim się zajmuję chyba, że chcesz się zaangażować, ale możesz również mieć z tego pasywny dochód. Wykładasz kapitał i reszta cię nie obchodzi:-), a kasa leci i każdy jest zadowolony.
Jestem otfarty na różne formy współpracy, ale nie posiadam żadnych zabezpieczeń, ani zdolności kredytowej. Wszystko czym dysponuję to odkurzacz pzremysłowy, ręczny sprzęt do mycia okien, małą drabinę i samochód osobowy. Za każdym razem gdy trafiał się klient to pożyczałem brakujący sprzęt, ale na dłuższą metę to jest wykańczające. Z kapitałem 100000zł. jestem w stanie zdziałać cuda:-) Czekam na propozycje.eryk12