No faktycznie ja juz ten rosol wypilem bo mnie poczestowali
Ale odnosnie tej misji Sait to jako ze ostatnio ja robilem to mam kila cennych uwag, ktore moga sie wam przydac
1. Zanim bedziecie walczyc z Shadowlordem to musicie tam dojsc, co wcale nie jest to takie proste, gdyz trzeba przejsc przez kilka a dokladnie 4 teleporty przy ktorych prawdopodobnie zagruja was demony
Zanim jednak do tych teleportow dojdziecie to musicie przejsc przez szereg roznych drzwi a jak wiecie z inv ich nie otworzycie i tu by sie przydal jakis wlasnie high lvl. coby wam je otwieral
2. Walka z Shadowlordem jest w dwoch fazach jak juz nawet przedstawiles, ale jak pierwsza jest do zrobienia bez wiekszych problemow a juz napewno na 60lvl, tak druga jest naprawde dosc trudna a to, ze walczycie zaraz po pierwszej fazie, wiec dobrze by bylo aby magowie w pierwszej ograniczyli zuzycie MP do minimum, gdyz teraz obrazenia beda zadawane wszystkim, nie wazne jak daleko staniecie wszystkim bedzie ubywac HP. Warto wiec zaopatrzyc sie w jakies medykamenty odnawiajace HP jak i MP
3 Musicie sie trzymac kupa bo jak ktos zagruje to trza mu pomoc z jednym daacie sobie rade ale jak sie zrobi train to tylko "escape" was ratuje (a tu wlasnie nie moglem zawsze was zrozumiec jak szlismy razem gdzies, zawsze wszyscy lecieli i nikt nie czekal na innych, hmmm jak robilem to z innymi i m.in. wlasnie te misje to nie bylo czegos takiego, zawsze szlismy razem jeden na drugiego czekal tak tez nie bylo problemu jak ktos zlapal aggro - ale to tak na marginesie)
Reasumujac piekna misja i piekne sa cut scenki
)
Good Luck !!
ps. jakby co to pytajcie a nawet moge sie przejsc z Wami
ps2. Nim za drugim razem jak juz masz te misje wykonana to cut scenek nie zobaczysz
* fishing 31, smithing 3, cooking 53, clothcrafting 4 *
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Bodziu dnia 2004-07-16 11:45 ]</font>