Mendol napisał(a):
nie zaslaniaj sie ironia, bo to nie jest twoj pierwszy post.
powoli mam wrazenie, ze sam nie wiesz co bys do konca chcial i o co ci chodzi, po niby dobre ale zle, pis chujowy ale moze bedzie dobrze.
jak grodzka, niby baba ale jednak facet.
ale jak prześledzisz moje posty ( wiadomo ,że komu by się chciało) to można zauważyć:
- dla mnie PO jest lepsze od PIS
- nie uważam ,że zmarnowano 8 lat, bo to nieprawda i powtarzane przez lemingi za PR PIS-u, faktycznie można było zrobić więcej, ale nie jest tak ,że nie robiono totalnie nic przez 8 lat, ostatnie 2-3 lata to już masa błędów i kompromitacji i umiem to zauważyć - nie jestem bezkrytycznym wielbicielem PO- ot chociażby ostatnia sprawa budżetu kancelarii prezydenta - jeśli to prawda ,że Bronek poczyścił ile mógł to mały człowieczek
- z powodu totalnego olewactwa narodu przez ostatnie lata przez rząd PO- np sprawa 6 latków, sam jestem ciekaw jak będzie rządzić PIS i po prostu mam jak normalny człowiek nadzieję ,że będzie lepiej, że może PIS trochę się zmienił i przeprowadzi kilka korzystnych dla nas podatników, rodziców itp zmian- problem , żeby nie były to zbyt kosztowne i zbyt populistyczne sprawy , tak aby nie odbiło się to rykoszetem na nastepne dekady
chyba jasno wytłumaczyłem