embe napisał(a):
"państwo w ruinie", tak to określenie oni wymyślili, a nie PiS, który wpisał się w to idealnie robiąc scenkę z Szydło na tle ruin.
.
qwa embe brak mi słów piszesz wyraźnie , że PO WYMYŚLIŁO POLSKĘ W RUINIE A NIE PIS, - udowodniłem ci , że nie masz racji, a ty wyzywasz mnie od głupków
Mendol - no może się powtórzę, ale dam ci przykład Nowej Soli, miasta , które wg PIS to ruiny- poczytaj jak się zmieniło przez ostatnie lata, takich miast, gmin jest masa
pisząc w kółko jak to PO zmarnowało 8 !! lat , piszecie bzdury- może zmarnowało 2-3-4 lata, ale ten okres to naprawdę nie można nazwać
jako cały do dupy
ostatnio rozmawiałem ze znajomą - pracuje tylko mąż, zarabia około 2k, mają 2 dzieci , w tym jedno w 3 klasie- opowiedziała mi , że ostatnie lata trochę lepsze , bo książki miała za darmo, i jeszcze jakieś tam ulgi i odliczenia, dzięki czemu cały podatek męża dostała z powrotem , a wcześniej to było niemożliwe- dostała też jakies zapomogi itp, przyznała wprost że te kilka zmian tym biedniejszym pomogło - pewnie dla wielu IT-owców to będzie przykład do dupy i zaraz dostanę wstawkę jaki jestem głupi, ale PIS wcale nie pomagało tym najbiedniejszym- poczytajcie
to forum jest fajne o grach - ten dział o Polityce to porażka- 90% użytkowników uważa sie za znawców polityki , ekonomi państwa a powiela tylko jakieś schematy z sieci , a najlepsze jest to ,że narzekają najbardziej ci , co zarabiają po kilka tyś na rękę- bo ledwo wiążą koniec z końcem przez 8 lat rządów PO
i kolejny raz powtarzam sobie- nic tu nie pisac- napiszesz coś humorystycznego to wezmą to na poważnie ( bo to strasznie poważny dział i wszyscy piszą poważne posty), napiszesz prawdę z przykładami , cytatami- to wyzwą cię od głupków- polityka to emocje to oczywiste, sam więc sobie jestem winien- najlepiej się nie oddzywać