embe napisał(a):
"państwo w ruinie", tak to określenie oni wymyślili, a nie PiS, który wpisał się w to idealnie robiąc scenkę z Szydło na tle ruin.
.
qwa embe brak mi słów piszesz wyraźnie , że PO WYMYŚLIŁO POLSKĘ W RUINIE A NIE PIS, - udowodniłem ci , że nie masz racji, a ty wyzywasz mnie od głupków
Mendol - no może się powtórzę, ale dam ci przykład Nowej Soli, miasta , które wg PIS to ruiny- poczytaj jak się zmieniło przez ostatnie lata, takich miast, gmin jest masa
pisząc w kółko jak to PO zmarnowało 8 !! lat , piszecie bzdury- może zmarnowało 2-3-4 lata, ale ten okres to naprawdę nie można nazwać
jako cały do dupy
ostatnio rozmawiałem ze znajomą - pracuje tylko mąż, zarabia około 2k, mają 2 dzieci , w tym jedno w 3 klasie- opowiedziała mi , że ostatnie lata trochę lepsze , bo książki miała za darmo, i jeszcze jakieś tam ulgi i odliczenia, dzięki czemu cały podatek męża dostała z powrotem , a wcześniej to było niemożliwe- dostała też jakies zapomogi itp, przyznała wprost że te kilka zmian tym biedniejszym pomogło - pewnie dla wielu IT-owców to będzie przykład do dupy i zaraz dostanę wstawkę jaki jestem głupi, ale PIS wcale nie pomagało tym najbiedniejszym- poczytajcie
to forum jest fajne o grach - ten dział o Polityce to porażka- 90% użytkowników uważa sie za znawców polityki , ekonomi państwa a powiela tylko jakieś schematy z sieci , a najlepsze jest to ,że narzekają najbardziej ci , co zarabiają po kilka tyś na rękę- bo ledwo wiążą koniec z końcem przez 8 lat rządów PO
i kolejny raz powtarzam sobie- nic tu nie pisac- napiszesz coś humorystycznego to wezmą to na poważnie ( bo to strasznie poważny dział i wszyscy piszą poważne posty), napiszesz prawdę z przykładami , cytatami- to wyzwą cię od głupków- polityka to emocje to oczywiste, sam więc sobie jestem winien- najlepiej się nie oddzywać
Kurwa napisze to prosto wiec moze zrozumiesz zarowno Ty jak i reszta lemingów popierających PO.
W ciągu 8 lat rządów PO, ta banda zadłuzyła Polskę na kurwa pół biliona złotych... 500 kurwa miliardów, większość z tego przepierdolili, czaisz? Jaśniej już nie można chyba.
Nawet Ty jakbyś dostał taką kasę to byś coś pozostawił, po PO nie widać tych inwestycji, nie widze tych kurwa 500 nowoczesnych fabryk, a infrastrukturę drogową, którą się wszyscy tak podniecają i pokazują jako prezykład świetlanych rządów PO, to zaraz będzie trzeba utrzymywać albo się rozpadnie...