Sobtainer napisał(a):
Gram ostatnio w BF4. To co się dzieje w tej grze to jest jakaś paranoja. Ludzie mają po 100 fragów gdzie drugie miejsce ma 30.
Sorry ale nie wierze zbytnio w takiego skilla, ta gra jest chyba przesiąknięta totalnie cheatami. Fajne efekty są, przyjemnie się gra i słucha wybuchów + oprawa graficzna ale serio ilość cheatów w tej grze mnie odstrasza.
Czy mi się tylko wydaje?
Nie wydaje ci się, witaj w dowolnym fps'sie na PC, na konsolach też się da, ale wymaga to nieco więcej fatygi niż wykupienie subskrypcji do auto uaktualniającego się cheata
Deshroom napisał(a):
Przesadzacie. Nie gram ostatnio, ale jestem starym noobem i cheatów nie widziałem. Gra się fajnie.
Teraz są serwery z 60 tickrate (standardowo jest 30)
Bo tobie się wydaje, że cheaterzy to tylko ci co zabijają cię nożem z drugiego końca mapy, strzelają przez ściany, albo są nieśmiertelni. Problem w tym, że zdecydowana większość woli zachować swoje konta do gier, więc jednak nieco mniej spektakularnych rzeczy używa. Aim assist + widzenie wszystkich na mapie i warn jak ktoś do ciebie celuje, zwykle wystarczy takim osobom żeby być na topie rankingu (bo domyślam się, że o to chodzi), a jest praktycznie nie do wykrycia.
Jak kogoś zachodzisz n-ty raz z rzędu od tyłu, a on za każdym razem zdąża się odwrócić, to gwarantuje ci że to nie jest kwestia "dobrego" słuchu.
Ja niestety popełniłem ten błąd, że na yt obejrzałem co potrafią te programiki, od tego czasu totalnie nie mam ochoty grać w fps'y na pc, lepiej było żyć w błogiej nieświadomości.
Przykładowo:
https://www.youtube.com/watch?v=XLk0f2fqoB4 A to oczywiście filmik "reklamowy", więc gość nadużywa