@TobiAlex
Ja nie kupiłem ani nie gram, a czytam ten temat i zapostowałem właśnie tylko dlatego bo do Falloutów mam większy szacun i sentyment niż do czegokolwiek innego łącznie z Herosami, Civką, Tenchu, Baldurów, itp Dupa piecze.
WinterS napisał(a):
I proszę, nie piszcie, że czego się spodziewałem po Bethesdzie, bo F4 stoi kilka poziomów niżej od F3. Mam 13 level, jeszcze nie byłem w diamond city, mam nadzieję że gra mnie jeszcze wypierdoli z butów, ale zupełnie nie mam ochoty żeby do niej wracać. Zawód roku, 4/10. Chujowiznę tej gry dobitnie pokazuje Wiedźmin 3, który jest lepszy od tej gry w każdym aspekcie, mimo że pracowali nad nim 2 razy krócej i mieli pewnie 2 razy mniej kasy i ludzi.
Nie byłbym tego taki pewny. Uzywają tego samego silnika i co za tym idzie pewnie tych samych toolsów, proste combat questy, prosta fabuła z gimbazjum, mogą wykorzystać po retuszu/modyfikacji animacje i teksstury ze swoich starszych gier.
Równie dobrze może wyglądać to tak, że budżet / ilość deweloperów gier Bethesdy są dużo mniejsze niż wielu gier AAA. Wielkość sprzedaży wcale nie musi się przekładać na wielkość teamu deweloperskiego i środków jakim dysponuje.
-----------------------------------
Dobra, to tyle zmywam się zostawiając miejsce obecnym lub ex grającym w F4.