ja niestety nie moge powiedziec nic dobrego o tej grze.....
PO PIERWSZE: na 4 proby tylko raz udalo mi sie zalogowac (w innych wypadkach wyskoczyl napis, ze laczy sie z servem i nic...po 5 min zresetowalem kompa
)
PO DRUGIE: jak jush udalo mi sie wejsc i stworzyc postac to zastaly mnie 'male' lagi (no co do czegos musialem sie doczepic zeby bylo wiecej skarg na gre
)
PO TRZECIE: gdy po chwili biegania doszedlem do bramy i zaczal sie ladowac nowy swiat....jakis blad w windowsie (ten taki smieszny 'dinggg' jak cos wyskakuje niedobrego w winie dotarl do moich uszu
)
wiec wlaczam gre ponownie (mowiac sobie ze to ostatni raz).....chwila czekania... polaczylo ;D wybieram postac... dziala
zaczyna sie "wciskac" w swiat gry...... 'dinggg' (znowu cos w winie) i nic nie moge zrobic (tzn alt+tab,alt+f4 itd nie dziala!) czyli zostal mi znowu resecik kompa!!
mam nadzieje ze tak nie bedzie zawsze i to tylko jakis chwilowy blad, moze sie cos zle update'nelo czy cus, bo ja chce w to grac!!!!!! wygladalo zachecajaco...
jezeli ktos mial podobny problem (lub wie co mozna zrobic w takim wypadku) to pls o pomoc. z gory thx
EDIT: bylo pare literowek (sry
)
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: D3jviD dnia 2004-07-28 21:31 ]</font>