tczewiak napisał(a):
Mógłbym nic nie robić i byłbym więcej wart niż ten ludzki śmieć.
i na tym zaprzestańmy tej dyskusji
bo jak widać jest bezcelowa, jak zwykle kończy się wyzwiskami i ubliżaniem innym
wiesz ja nie odważyłbym się nawet Ciebie nazwać ludzkim śmieciem
Rzeźnik - wiesz można okradać ludzi na olbrzymią kasę, płacić przy tym jakieś śmieszne podatki i zrobić coś głośnego dla społeczności- wiesz co to wybudowanie skrzydła szpitala za 10 milionów jak się ukradło 100 kk ?- wg Ciebie to patriotyzm - no brak mi tu słów- tak zaraz mi tak do głowy przychodzi jakaś mafia, gangsterzy - wyszło , że oni patrioci
powiem tak - tczewiak podatki płaci bo musi, gdyby mu pozwolono to by nie płacił, tak jak i większość- robienie z tego patriotycznej postawy to trochę na wyrost- a wynika to z prostego faktu- starasz sie znaleźć coś , w czym mógłbyś pokazać ,że jesteś patriotą
na chwilę obecną tczewiak jest wyrobnikiem w jakiejś firmie, jak czytam bez rodziny i dzieci - jednym słowem- wegetacja- gdyby stworzył firmę , dał ludziom pracę, zapewnił byt ( nie tylko sobie) , płacił podatki uczciwie z tej firmy, gdyby miał dzieci- min 2 żeby utrzymać demografię to tak w obecnych czasach byłby dla mnie patriotą
teraz po prostu wegetuje i "walczy" z wszelkimi bronkami w sieci
czasami te wasze argumenty mnie przerastają