jeszcze co do tych emigrantow. jakby sprobowac postawic sie w ich sytuacji:
1. wiadomix spierdalamy do niemiec czy szwecji bo tam jest raj.
2. nigdy nie uwierze ze srodowisko emigrantow nie wie kto od nich wspolpracuje z isis, agituje namawia itd. gdyby chcieli to by praktycznie isis nie istnialo w europie. ale wiadomix to sa nasi i w sumie to moze nawet ich popieram bo za kilkadziesiat lat to bedzie i tak nasze
) a jak przyjada z kamera to popierdole jaki to ja jestem zly i jak zle to wplywa na islam
)
3. po co mam pracowac czy cokolwiek robic w niemczech jak ich rzad da mi wsystko
glupi nie bede. a ze mam duzo czasu to wiadomix odpierdala i moze troche naszych porzadkow tu zaprowadzimy.
ogolnie wypierdolil bym ich wszystkich. nikt ich nie chce ani izrael ani panstwa arabskie ani usa. sa swiadomi zagrozenia. i to nie tylko militarnego ale spolecznego. a jesli przyjmowac to na zasadach typu pomagamy ci 3-4 miesiace pozniej jak nie znajdziesz pracy out. nie w glowie im by bylo paletanie sie po ulicach. dla tych pracujacych bym byl sklonny doplacac np. do mieszkania przez pierwszy rok. i asymilowac ich w sensie nie 1000 osob w 1 miejsce ale max po 2-3 rodziny do 1 miejsca. i stop. i jakiekolwiek podejrzenie o wspolprace z isis itd. out jakikolwiek wybryk out.