Mendol napisał(a):
nie usprawiedliwiaj swojej kradziezy szukaniem wymowek.
i tak, jak kupisz vpn to jest legal bo wykupujesz usluge netflix'a - wiec za nia placisz.
powod jest prosty - polacy wola ogladac m jak milosci, zainteresowanie platnym serwisem online, jak widac po was jest niewielkie, wiec po co inwestowac w polski dubbing i tlumaczenie?
Nie muszę nic usprawiedliwiać. Lubię znać swoje prawa. Wkleiłem nawet teksty z polskiego prawa a Ty dalej swoje. I nie, skorzystanie z VPN'a jest w tym momencie nielegalne. A, i nigdy nie uwierzę, że żaden z Was nie korzysta z takich serwisów. Ogóle u nas Polaczków przyjęło się, że "mojesze jest ważniejsze od twojego" - co robię ja jest złe, ale że Ty robisz to samo w innym wymiarze, to jest już ok.
Odnośnie polskigo dubbingu? Ty chyba sobie jaja robisz. Widziałeś film z dobrym dubbingiem? Nie mówię o filmach animowanych, bo tam to jesteśmy mistrzami, ale filmy?
Edit:
A teraz odnośnie legalności Netfix'a:
"Netflix Eli
Well, we can’t speak to the legality of VPNs and proxy connection in your country, but using them to view Netflix content from a different region is against our Terms of Use. We do not recommend using them to connect to our service."Chcesz screena z rozmowy, czy to Ci wystarczy cwaniaczku
?
Nie wszystko za co się płaci, oznacza od razu, że jest legalne. Sorry, ale w tym przypadku moje okazało się bardziej legalne niż Twoje.