Dracos napisał(a):
@Piszpan
To ozusowanie umow to bardziej ma na celu uderzenie w tych co przechodza w korpo z umowy o prace na dzialanosc i to do ich pieniedzy bedzie sie chcial dobrac rzad. Dla przedsiebiorcow ktorzy zatrudniaja ludzi pewnie cos podniosa ale nie az tyle co samozatrudnionym.
Zreszta co sie martwisz przeciez taki zadowolony byles ze po 500 dostaniesz
nie, to ma na celu obrone smieciowke i pod takim haslem bedzie lansowane ale uderzy w kazdego przedsiebiorce ktory prowadzi dzialalnosc lub doprowadzi do jakis chorych rozwizan ja napewno albo zamkne firme albo przeniose do czech/anglii. nie bede kurwa tyle placil zusowi. mowie pis sie moze pakowac. z 500 zl sie cieszylem bo czemu nie? i tak jak pisalem wczesniej ze mam nadzieje ze rzady pisu beda typu gospodarke bedziemy uwalniac a przy okazji moga sie bawic smolenskiem itd. ale jak sie biora w ten sposob za gospodarke to maja pozamiatane. i nie ja nie gloswalem na pis tylko na korwina.
lordyp to tylko forum i kazdy szuka okazji zeby dojebac
ty jako nieliczny potrafisz sie przyznac do bledu bo torbi pewnie bedzie "elitarnie" i "inteligentnie" ciagle zaklinal rzeczywistosc na spolke z junkierem ktory nie puszcza bakow.
no a jak tam tk? wymienili sedziow z po-psl na tych z pis juz czy jeszcze nie? koniec swiata ide sie napic, swiat jaki znamy sie skonczyl.