Sobtainer napisał(a):
Jak nie udało Ci się podłączyć? W ogóle online nie grałeś? Spoko neta musisz mieć.
No tu masz racje, beznadziejny - 200dl/20up z Ziggo, ping w grach na poziomie 20-35ms (CS, Dota, Dirty Bomb, BO, Borderlands, AC, Rocket League i inne). Nie to co net z polski niestety. No i przeciez tylko ja tak mialem, co nie? A nie poczekaj, ktos tu wklejal film totalnegociasteczka ktory mial dokladnie to samo... no ale przeciez to nie mogla byc wina serwerow EA (R) ;)
TobiAlex napisał(a):
Ta, BO III ma singleplayer (nudny) i nic nie różniący się od paru lat multiplayer (oprócz nowych map). No i ta optymalizacja... a właściwie jej brak. Na chwilę obecną w tym roku żałuję zakupu tylko tej gry (a i też kupiłem w promo w cdp.pl, bo pełnej ceny za chuja bym nie dał) a trochę tych gier, jak co roku, kupiłem.
Singleplayer w Battlefroncie za to miazdzy jaja... oczywiscie mowie o tych starych BFach, w nowym jest tylko tryb hordy na 4 mapach? Anyway singiel jest w porzadku, Bioshock to nie jest, ale lepsze niz w AW i troszke gorszy niz ten z trylogii MW =) no i Treyarch nawet postaral sie o to ze po pierwszym przejsciu odblokowuje ci sie tryb Nightmare z "alternatywna" wersja kampanii, niby nic ale jednak widac ze troche energii i kasy tu na to poswiecili.
Jest jeszcze tryb zombie z calkiem ciekawa mapa, tyle ze mnie to akurat nie jara, ale przez te 3 rudny w ktore gralem bylo calkiem przyjemnie.
Multiplayer jest jaki jest, szczatkowe zmiany w nim mimo wszystko sa... pytanie tylko co bys chcial tam zmienic, jak ci nie pasuje ta forma multi to po chuj kupowac CoDa, nie wiesz czego oczekiwac po kolejnym CoDzie czy jak? NO I JAK SMIESZ HEJTOWAC SKORO JA MAM
FUN (slowo kluczowe).
Co do optymalizacji to jest chujowo, aczkolwiek sie juz poprawilo po kilku paczach i moge grac w fullHD wiec jest sukces + w przyszlym tygodniu wymieniam grafe bo nawet Fallouta trzeba w low odpalac. Do tego zdarzyly mi sie 3-4 crashe w tych 55h ktore przegralem, wszystkie w multi przy ladowaniu mapy, ale na to pomoglo zwiekszenie pamieci wirtualnej (z 2 na 4gb, gra zzera pamiec niemilosiernie).
Graficznie Battlefront jednak zzera CoDa wiec in the end, jest gra zdecydowanie lepsza. Happy?
Deshroom napisał(a):
To prawda że BO3 ma 60GB? To tyle co BF4 z dwoma latami dlc. Witcher z dlc 37 GB.
Co tam tyle waży w COD?
Dunno - multi ~22gb, zombie dodatkowe ~4gb, reszta singiel (czesc jest wspolna). Ciezko powiedziec co tam tyle zajmuje, nieskopresowane audio w kilku jezykach moze?
Przegieciem jest to ze zeby grac z kumplami w party w multi MUSISZ miec zainstalowanego single player, w ogole kilka rozwiazan w ui jest pomylka, dolaczanie w party do lobby tez dziala smiesznie (potrafi kazdego wywalic do innych gier, ale jednego wrzuci do gry reszta zostaje w pustym lobby).
Edyta: patrzac na strone steama bo to chyba faktycznie rozchodzi sie o audio, pewnie wszystko w .wav =)