Mark24 napisał(a):
rotfl
Czemu wyedytowałeś część dotyczącą twoich przygód z axem?
viewtopic.php?f=19&t=44121Mark24 napisał(a):
Takie pytanie by sie upewnic, ze nic tu nie smierdzi.
Podpisalem wniosek o zawarcie umowy w poniedzialek, wplacilem 1000zl, dzisiaj do nich zadzwonilem mowiac, ze po przemysleniu sprawy jednak nie jestem zainteresowany. Dostalem odpowiedz, ze wniosek poszedl juz do Polski i w ciagu dwoch tygodni sie ze mna skontaktuja.
Mark24 napisał(a):
Pieprzony prawniczy bełkot.
Wniosek o zawarcie umowy jest równoważny z umową?
Z tego co mi gościu mówił, to przez 45dni będę mógł testować wersję demo i w tym czasie podpiszę umowę.
Z drugiej strony nie mam pojęcia dlaczego wersja demo ma się opierać na realnych kwotach już przeze mnie wpłacanych :/
Mark24 napisał(a):
Nie sądzę, zeby to była umowa, bo nie wygląda jak umowa.
+ dalsze posty
łezka się w oku kręci jak się to czyta
Isengrim napisał(a):
Kontakt przeciętnego Kowalskiego z Wymiarem Sprawiedliwości jest negatywny. A potem taki Kowalski głosuje i patrzy na te gnidy dworskie i szlag go trafia.
Zgadzam się i sam dostrzegam ten problem. Tylko, że jego rozwiązaniem nie są i nigdy nie były populistyczne partie wykorzystujące podobne nastroje do zagarnięcia państwa.
Cytuj:
Pisałem że podział na prawicę i lewicę utracił sens kilka lat po jego stworzeniu i nie ma państwa na świecie w którym miałby zastosowanie.
No i to nie jest kwestia mojego zdania, a mniej lub bardziej sprecyzowanego typowego Kowalskiego.
Tradycyjnie postrzegana prawica zawsze zakładała konserwatyzm i elitaryzm władzy. Obrona biednego Kowalskiego prześladowanego przez dworskie gnidy historycznie była zarezerwowana dla ruchów lewicowych.
Poza tym sam używasz słowa klucza "lewak" więc się teraz nie wykręcaj