embe napisał(a):
Nie chce mi się znowu kolejny raz pisać jeśli większość ma to w dupie i powiela hasła medialne ale serio trzeba być debilem żeby ze słów odnoszących się do konkretnych ludzi w i konkretnej sytuacji zrobić show, druga sprawa to tylko jeden redaktor w polsacie powiedział że policja przekazała inne informacje o ilościach ludzi w marszu sobotnim i niedzielnym, a przecież cały show w mediach opiera się na przekłamanych danych.
To nie są już drobiazgi, to jest mocna manipulacja, teraz podajcie mi ile takich przypadków było w tvn/tvp/polsat przez ostatnie osiem czy nawet jakieś 12 lat i jaka partia w tym przoduje ?
trzeba być debilem ,żeby stale w kółko powtarzać za swym wodzem wytyczne
oczywiscie ,że to było do konkretnych osób- do tych co się skarżyli do EU na badanie Smoleńska czy badanie praworządności wyborów samorządowych??
która opcja embe ci bardziej pasuje?
a czekaj - musisz poczytać sms z zarządu?
co do manipulacji mediów- ja oglądałem przy posiłkach tvn24 i tam KILKAKROTNIE padły liczby podawane ZARÓWNO PRZEZ ratusz jak i policjie
ja rozumiem ze dla was wiecznie gnębionych przez zaprzedane media, bez siły przebicia jedynej prawdy tylko jedna prawda= prawda Jareczka to ta prawdziwa prawda
a przy okazji jak odnosisz sie do słów Jarka ,że muszą walczyć z TK bo ten na pewno zakwestionowałby ustawy 500 na dziecko , darmowe leki dla emerytów 75+ i zwiekszoną kwote od podatku ( nawiasem ostatnio własnie TK wydał wyrok ,że ta kwota ma być zwiększona)- to oczywiście była prowokacja PO , w którą wpadł PIS?
czy jednak Jarek sam to powiedział?
czekam na odpowiedź