yabaddi napisał(a):
Z nowych doswiadczen musze stwierdzic, ze Conjurer moze byc totalnie przegiety. Dzieki wyfarmionemu wczesniej sprzetowi biegalo ze mna stado minionow (5 stalych, 2 czasowe ze skilli oraz od 1 do 5 pojawiajacych sie on hit/ enemy death). Z bonusem total minion damage +600% wszystko pada on sight (bossy zyja 2 sekundy albo i mniej). Jestem bardzo ciekaw nowej klasy Nekromancera bo widze duzy potencjal w takiej specjalizacji.
Też sie nie wyrobilem z summonerem, tez dobiłem do Ikon, ale troche mniejsze staty. Mysle zeby go dociagnąć, bo shamanem obecnym w A3 elite to cieżko sie już idzie.
Za malo defence albo offence, bo zbieram troche hitów zanim moby padna i jak coś mnie szarżuje to sie ciepło robi. W A4 będzie cięzko, bleedy mimo 51 resa zjadaja mnie mocno (o poisona juz pisałem). Regen mam tylko z totema ktory działa jak bije moby koło mnie, ale nie chce zeby moby były koło mnie ;] Czyli może lepiej jeśli szaman odpocznie a summoner pociągnie temat i nazbiera gear - miało być odwrotnie.
Jaki znowu nekromanta? Gief!
Btw, pamiętasz ta tarcze z acid retaliation do seta? Wypadła mi hi lvl wersja. Legendary set.