Falangista napisał(a):
sula napisał(a):
PS. Dupeczki fajne tu się ukryć nie da. Zresztą Kurdowie chyba są chyba w jakimś tam stopniu ludzmi należącymi do grupy ludów irańskich, także to by wyjaśniało fajne panny ;p
Indoeuropejskie
Pomyliłeś się albo mnie źle zrozumiałeś.
Do ludów posługujących się językami Indoeuropejskimi to historycznie należy prawie cała Europa z częścią Rosji i pas Azji ciągnący się od Kurdów na zachodzie przez m.in. Iran po dużą część północnych Indii. Do tego doszły później oczywiście rejony skolonizowane współcześnie.
Jako ciekawostka współczesna mapka ludzi posługujących się językami indoeuropejskimi:
https://abagond.files.wordpress.com/201 ... ly-map.pngMi chodziło o rodzinę ludów irańskich do których się zaliczają m.in. Persowie, Kurdowie, Tadżycy, większość Afgańczyków, Osetyjczycy, itp
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Nie żebym był jak tczewiak, ale nigdy nie lubiłem tego typu "orientalnej" urody. Do tego co druga pewnie goli wąsy. :<
Tor-Bled-Nam napisał(a):
Niemki to odrębna kategoria, jak Angielki. hehe A kobiety to ja zasadniczo białe lubię, Azjatki raczej tylko z domieszką kaukaskiej, murzynki bardzo rzadko są ładne. White power.
Dziewczyny, które zapostował mrynar to jak najbardziej należą do rasy kaukaskiej tak samo jak my. Nie myl północnoeuropejskiej urody z kaukaską, bo to tylko jej część. (jeżeli cię źle zrozumiałem to meaculpa)