I teraz postaw sobie kawe na biurko;]
Ale ja nie o tym.
Nabyłem sobie coś takiego
http://www.profim.pl/produkty/kolekcja/ ... l-obrotowy i wczoraj dostałem przesyłkę. Oczywiscie skonsultowałem u naszego speca od krzeseł, dzięki ;]
Dla mnie miała wysokość i pełna regulacja znaczenie, z uwagi na wzrost przeglądałem mase krzeseł w tych granicach cenowych i mimo braku regulacji samej wysokości (za to 2 inne regulacje na odcinek ledzwiowy sa) oparcia daje rade. No może jeszcze tak ze 2-3cm bym chciał, ale inne regulowane regulowane nawet do tej wysokosci nie dobijały.
Wziąłem sobie zwykły synchro mechanizm + przesuwanie siedziska przód-tył (yab polecał i faktycznie dobre, nie spodziewałem sie), zagłówek i regulowane we wszystkich płaszczyznach podłokietniki (tez dla mnie ważne, bo zwykle są w krzesłach dla mnie za nisko, nawet najbardziej wyciągnięte).
Po dwóch dniach uzytkowania jestem bardzo zadowolony, mam podparcie wszedzie gdzie trzeba, uda wreszcie pod dobrym kątem i podłokietniki które faktycznie służą. Ale najlepsza jest jakość wykonania vs standardowe krzesło biurowe. Wszystko jest grube, mocne i nie zanosi sie na trzeszczenie przez najbliższe lata.